Takeaway på Francks kök och catering –

 

Take-away meny: vecka 38

steak sandwich ”de lux” på skirt från Vikaryds, XO skotsk cheddar, karamelliserad lök, picklad rödlök & dijonnaise på hembakat bröd – 125:-

koljafile med sauce mornay smaksätt med krondillsost, spetskål, blomkål samt amadinepotatis- 135:-

trattkantarellssoppa – 120:- / flaska

 

-nästa vecka-

fläskkotletter  / sallad Nicoise

 

Chefs choice : beställa helst 2 dagar innan, begränsat antal!

Kalventrecote med säsongens tillbehör- 235:-

 

förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:-

ost & charkuteri – lösvikt – 50:- / hg

bohusländska björnbärsglass – 65:-

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

löjrom – vid begäran- dagspris

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.