Takeaway på Francks kök och catering –

 

Take-away meny:

kummelfilé med citron Sandefjordsås,  grönärtspuré, dill och bryntsmör potatisstomp – 125:-

skördesoppa med höst grönskar och bönor, quinoa samt ekrökt kalkon, serveras med grillat bröd  – 95:- begränsat antal

steaksandwich på hjortinnanlår, grovkorning dijonnaise, skotskcheddar och lök på hembakat bröd – 125:-

fläskfilé med grönpepparssås och säsongens grönsaker – 95:-

torgliolini med burrata, tomater, parmesansås citron och örter – 115:-

 

-kommande rätter-

laxtartelleter /dagensfångst  / grillade kycklingvingar / ankbröst reuben / chokladkaka

 

Chefs choice:

-beställa helst 2 dagar innan-

Huvudrätt  – hjortinnanlår med tillbehör  –  225 :-

förrätt / huvudrätt alternativ finns – dagspris – ring vid intresse.

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:- nu alla dagar i veckan!

schweizisk chokladglass – 55:-

basilikaglass – 55:-

Örgrytetryffel med karamell och Himalayasalt- 25:- / st.

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

aquitaine caviar – Frankrike – 500:- / 20g.

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.