Takeaway på Francks kök och catering –

 

Take-away meny:

färdig kl 1100

ugnsstekt fläskkotlett på gårdsgris med ratatouille och rostad Asterix potatis – 95:-

smörgås med sotad kalvinnanlår, tryffelmajonnäs, pressgurka samt vitlök- & chilistuvad grönkål på hembakat bröd – 125:-

tomat- och gorgonzola paj serveras med grönsallad och cabernet sauvignon vinägrett – 95:-

 

-kommande rätter-

kummel med haricotsvert, hackat ägg och bryntsmör Sandefjordssås / wallenbergare med hasselnötrostad spetskål och potatisstomp med schallotenlök / smördegstartelleter med hemrökt lax

 

Chefs choice:

Mitt bästa alternativ baserat på vad som är i säsong. Ring helst två dagar innan och beställ.

Huvudrätt  – ryggbiff med säsongensgrönsaker och sauce bordelaise –  235 :-

Förrätt och /eller dessert på begäran – dagspris

 

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:- nu alla dagar i veckan!-

basilikaglass – 55:-

Örgrytetryffel med karamell och Himalayasalt- 25:- / st.

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

aquitaine caviar – Frankrike – 500:- / 20g.

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.