Takeaway på Francks kök och catering –

Butiksmeny:

gravad lax med dillstuvad amadinepotatis och hofmästarsås – 95:-

klassisk rimmad oxbringa med rotmos, senapsskysås och nyriven pepparrot – 105:-

koljafile med bryntsmör, nyriven pepparrot, räkor, champinjoner, persilje och amadinpotatisstomp. 115:-

paj med schallotenlök, bacon och chèvre. Serveras med fräsch sallad – 85:-

steak sandwich ”du jour” vedrökt fläskkarré med variation på lök och grovsenapsmajonnäs – 95:-

ost & charcuterie sampler för 2 personer – 155:- ( fredag @ Francks erbjudandet 125:-)

mörk chokladkaka med mjölk chokladmousse – 65:-

mazarinkaka med äpple, kanel och vispad grädde – 55:-

Svensk jordgubbssorbet – 55:-

lingonglass – 65:-

utvalda praliner 25:- / st.

 

hemligmenyn: mina finaste val för säsongen.  Ring helst två dagar innan.

dagensfångst eller slaktarensval med säsongens tillbehör- 225:-

 

– Beställningssortiment –

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

aquitaine caviar – Frankrike – 500:- / 20g.

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.