Takeaway på Francks kök och catering –

 

Take-away meny: vecka 22

obs! Fredag den 2.a juni stänger butiken 15:30 då jag är borta på uppdrag.

grillad kalfärsbiff med ärter, oliver, fetaost, rostad färskpotatis och ramslökskräm- 135:-

helgrillad fläskkarré med timjan gräddsås, primörmorötter, ruccola och rostad färskpotatis – ät snart- 85:-

hemrökt lax wrap ”de lux” med gurka, sockerärter, couscous, baby spenat, ärtskott och citrondressing – 125:-

 

-senare i veckan-

gazpacho

 

Chefs choice – denna vecka: beställa helst 2 dagar innan – begränsat antal!

Dagensfångst

 

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:-

ost & charkuteri – lösvikt – 50:- / hg

citron- & myntasorbet – 65:-

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

löjrom – vid begäran- dagspris

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.