Takeaway på Francks kök och catering –

 

Alltid på Francks i säsong:

rödvinsbrässerad kalv med sauce chasseur,  savoykål och potatispuré – 115:-

Dagens meny:

kryddig rödlinsbiff med chilimajonnäs, asiatisk coleslaw samt rostad amadinepotatis- 95:-

bohusländsk fisksoppa- färdig ca. 1200

alpost paj med bakad rödlök serveras med vintersallad – 95:-

steaksandwich på Ölanda skirt med tre sorters lök, XO Skotskcheddar, grovkornig dijonnaise och hembakat bröd – 125:-

Hemlig meny:

Ett lite lyxigare alternativ baserat på vad som är i säsong. Ring helst två dagar innan och beställ.

Dagens fångst eller slaktarens val – 225:- / Förrätt och dessert – dagspris

 

ost & charcuterie sampler för 2 personer – 155:- ( fredag @ Francks erbjudandet 125:-)

 

blondiekaka med äpple, mandel och toffeekola med vispgrädde smaksätt med lönnsirap – 55:-

mjölkchokladmousse – 85:-

mintchokladglass – 65:-

Örgrytetryffel med karamell och Himalayasalt- 25:- / st.

 

– Beställningssortiment –

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

aquitaine caviar – Frankrike – 500:- / 20g.

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.