Takeaway på Francks kök och catering –

 

Take-away meny: vecka 12

gulaschgryta – långkok på Svensk högrev med potatis och svartpeppar smetana – 125:-

vitvinspocherad torskfilé med äggsås, gröna ärter, sockerärter och smörslungad potatis – 135:-

chevre- & pujolökspaj  med fräsch grönsallad -95:-

vedrostad morotssoppa-   120:- / flaska

säsongens wrap ”alsacienne” med långbakad rapsgris, XO lagradost, syradkål,  och babyspenat – 115:-

gubbröra på knäckebröd med sallad – 75:-

tiramisu – 150:- (3-4 portioner)

 

-senare i veckan-
gulaschsoppa med smetana

 

Chefs choice – denna vecka: beställa helst 2 dagar innan – begränsat antal!

Slätvar med parmesansås, rödvinssås, svartkål samt ramslöksrostade palsternacka- & amadinepotatis- 245:-

 

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:-

ost & charkuteri – lösvikt – 50:- / hg

pistaschglass – 65:-

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

löjrom – vid begäran- dagspris

 

 

 

 

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.