Takeaway på Francks kök och catering –

Take-away meny: vecka 39

obs! Fredag den 29:e september stänger butiken kl. 15:30 då jag är borta på uppdrag.

havetswallenbergare med vitvinssås, dillrostade morötter, bondbönor och potatismos- 135:-

jordärtskockssoppa – 125:- / flaska

Spicy lax wrap ”delux” med forellrom, gurka, ruccola och citronmajonnäs – 135:-

vit choklad ’pots de crème’ med rårörda björnbär och rostad vitchoklad- 75:-

 

– nästa vecka –

klassiska pannbiff / laxwraps / coq au vin

 

Chefs choice – denna vecka: beställa helst 2 dagar innan – begränsat antal!

Långkok på älghögrev med grillad kingoyster svamp samt rustik potatisgratäng – 245:-

 

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Övriga:

ost &- charcuterie sampler för 2 personer – 125:-

ost & charkuteri – lösvikt – 50:- / hg

Jordgubbsglass – 65:-

gubbröra – 35:- /hg.

hemrökt bacon – 35:- / hg

 

Beställningssortiment:

viltkött från Vikaryd- på förfrågan

anklever – Frankrike – 150:- / hg.

färsk tryffel – dagspris

carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

löjrom – vid begäran- dagspris

 

 

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column_inner]

[/fusion_builder_row_inner]

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]