Takeaway på Francks kök och catering –

 

Butiksmeny:

Wallenbergare med hasselnötsbryntsmör, rödvinssky,  variation på rotselleri och potatismos -115:-

Prästostpaj med ostronskivling svamp och purjolök. Serveras med fräsch sallad – 75:-

 

Kryddsmör ”de lux” – 50:- / hg

Mynta- och gurksorbet- 55:- / 0,5 liter

Kaffeglass med mandelkrokant – 55:-

 

– Erbjudande –

Fredag på Francks – Charcuterie och ost sampler för 2 personner – 125:-

 

– Beställningssortiment –

Viltkött från Vikaryd- på förfrågan

Anklever – Frankrike – 150:- / hg.

Färsk tryffel – dagspris

Carelian caviar – Finland – 800:- / 30g.

Aquitaine caviar – Frankrike – dagspris

 

 

 

 

lunch på francks kök

 

Luncherna varierar i pris beroende på råvarorna. Jag arbetar inte med konceptet dagens lunch. Istället serveras respektive lunchrätt tills den tar slut, då är det dags för en ny rätt. Det kan innebära att samma rätt serveras flera dagar i rad eller att rätterna byts ut dagligen. Anledningen till det har att göra med att jag vill arbeta med hållbarhet och minska matsvinn. Jag reserverar  mig därför för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor, kontakta mig gärna på mobil: 0762344799 eller butik: 0733-917 172.