Take away

Takeaway Menyn Vecka 16

koljafilé med syrlig dillsås, morot, sugarsnaps och sockerärter med potatisstomp smaksätt med lokalplockad ramslök -135:-

smörrebröd ”Överås” stekti inlagdströmming med pressgurka, rårörda lingon och pepparrotskräm på danskt rågbröd – 75:-

rotsellerisoppa – 125:- / flaska

NY cheesecake med hallonmylta – 75:-

– senare i veckan –

kycklingwrap ”de lux”

chefs choice – vitello tonnato – tunna skivor kalvinnanlår med tonfiskdressing, 1.a skörd olivolja, parmesan, kapris och färska örter. Serveras med olivrostade potatis. – 255

Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Beställningssortiment

viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran