Take away

TAKE-AWAY MENY

Vecka 46

boeuf provencal – brässerat högrev, lök, champinjoner, örter, parmesan och pappardelle. Serveras med picklad rödkål – 135:-

smörrebröd ”Olof Skötkonung” med hemrökt lax, gurka, rädisa och citruskräm på danskt rågbröd – 95:-

jordärtskockssoppa – 125:- / flaska

pumpa ’pots de crème’ med björnbärsmylta och pistasch- 75:-

– senare i veckan –

havetswallenbergare / italiensk bbq kalvsmörgås

Chefs choice – Bouillabaisse

Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

Hör gärna av dig i förväg med eventuella allergier!

 

Beställningssortiment

viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran