Takeaway Menyn Vecka 17
brässerad oxbringa med dragonskysås, morötter, och potatispuré – 135:-
lyxlunch – grillad steak bavette med rödvinsglaze, ljummen tortellinisallad med zucchini, baby spenat, rosésallad och Oliver från Algarve – 175:- begränsat antal
smörrebröd ”le bon coin” med rostade rödbetor, chèvrekräm, Bayonneskinka, krasse och valnötter på danskt rågbröd – 75:-
rotsellerisoppa – 125:- / flaska
grön sparrissoppa – 145:- / flaska
citrontartellette med hallonmylta- 75:-
kaffegodis – bryntsmör- & vit chokladkaka med toffeekola – 35:-
– senare i veckan –
/ chefs choice – hummerfärserad rödtunga med hummersås och vårprimörer- 285:-
Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.
Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.
Beställningssortiment
viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran