TAKE-AWAY MENY
Sommarens chef’s choice – bokas senast på tisdagen samma vecka för avhämtning på helgen, efter överenskommelse.
helgen vecka 28 – Majskyckling från Munka-Ljungby med murkelsås, primörmorötter, färskpotatis och indiankrasse – 245:- / kuvert
helgen vecka 31 – Kalventrecôte med sauce bordelaise och säsongens grönsaker – 285:- / kuvert
helgen vecka 33 – Boeuf ’provencal’ med sallad på tomat, rosésallad, babyspenat, lök- och färsk dragon. Serveras med crème på bleu de chevre – 185:- / kuvert
– kommande rätter –
Butiken återöppnar den 19.e augusti, välkommen åter!
Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.
Hör gärna av dig i förväg med eventuella allergier!
Beställningssortiment
viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran