Catering

Jag erbjuder förstklassig mat direkt från mitt kök hem till er. Jag hjälper gärna till med uppläggning och servering på plats om ni så önskar. Välj från mina beställningsmenyer eller kontakta mig för menyförslag. Allt jag levererar är dagsfärskt och jag använder mig av svenska och franska närproducerade produkter.

Har ni egna önskemål? Vänligen säg till mig så skall jag givetvis försöka hjälpa till med era önskemål. Detta är enbart en rekommenderad meny som ett tips från Francks Kök. Specialarrangemang, firmafest, konferens, student, bröllop med mera är saker som jag ofta tillhandahåller. Kontakta mig för offert med meny och pris. Jag gör allt för att just ni skall bli så nöjda som möjligt med er catering.

Tänk på!

 • För att ge mig möjligheten att prestera ett bra resultat behöver jag tid att planera inköp, tillagning samt personal. Beställ i så god tid som möjligt innan leverans.
 • Som huvudregel måste beställningen röra minst åtta personer och alla i sällskapet måste beställa samma rätter, naturligtvis specialanpassar jag i den mån allergier förekommer i sällskapet. Är ni färre en åtta är ni ändå välkomna att höra av er, i vissa situationer kan jag göra undantag från kravet på antal personer. Kravet på antal gäller ej konceptet chefs choice som finns varje vecka.
 • Jag tar givetvis hänsyn till allergier och dylikt. Sådan, från övrig beställning, avvikade kost utgår från vad som befinns lämpligt och avgörs av Francks kök och catering. Önskas specifik ersättningsrätt kan det naturligtvis ordnas, då till timersättning och eventuellt ökat pris för respektive ersättningsrätt.
 • Jag hjälper gärna till med hyra av porslin, linne och personal. Jag ser fram emot att hjälpa till med just er beställning. Slå mig gärna en signal om ni vill diskutera idéer med mig.

Villkor

 • Maten kan hämtas i butiken efter överenskomelse – tillägg – 0:-
 • Maten levereras enligt överenskommelse – 250:-  Örgryte /425:- centrala Göteborg / 550:- Storgöteborg (självkostnadspris)
 • Maten levereras och iordningställs på plats av köksmästaren – 700:- / timme
 • Avbokning måste göras senast 7 dagar före avhämtning/leverans,
  annars debiteras 30% av den överenskomna kostnaden.
 • Avbokning som sker senare än 48 vardagstimmar innan avhämtning/leverans debiteras med 100 % av den överenskomna kostnaden.
 • Formar och andra serveringsfat som maten kommer i ska återlämnas diskade snarast möjligt. Ej återlämnade formar debiteras med självkostnadspris.

Betalningsvillkor

Privatpersoner:
30% av det totala beloppet betalas 7 dagar före leverans. Resterande betalas vid leverans.

Företag:

10 dagar netto