Sommarsäsongen är i full gång och jag har tyvärr fullbokat för nya kunder. Om du som är befintlig kund har funderat på att boka catering så är det alltså läge att höra av sig, då det även för er finns begränsade möjligheter.
Butiken stänger för sommaren torsdag den 19.e juni och återöppnar på tisdag den 19.e augusti. Jag är tillgänglig för catering uppdrag efter överenskommelse, skicka gärna e-post med din förfrågan till info@franckskok.se.
Midsommar 2025
Sista beställningsdag – måndag den 16.e juni för avhämtning på torsdag den 19.e juni mellan 11:00 – 15:00
Midsommarsbord
vresros brännvin, rabarber- & fänkålssill – 105:- / 350g.
gubbröra ’delux’ – 105:- / 350g.
senap- & maltwhiskysill – 105:- / 350g.
midsommarspaj med Grebbestads-anjovis, XO skotskcheddar och purjolök – 375:- /st.
Hemrökt lax – 55:- / hg
Chef’s Choice – Midsommar 2025
Dagensfångst med vitvinssås och brynt citron- & sardellsmör, sockerärter, ärtskott och färskpotatis – 255:-
vitchoklad ’pots de crème´ variation på jordgubbar, rostad vit choklad och spansk körvel – 75:-