Take away

Takeaway Menyn Vecka 17

brässerad oxbringa med dragonskysås, morötter, och potatispuré – 135:-

lyxlunch – grillad steak bavette med rödvinsglaze, ljummen tortellinisallad med zucchini, baby spenat, rosésallad och Oliver från Algarve – 175:- begränsat antal

smörrebröd ”le bon coin” med rostade rödbetor, chèvrekräm, Bayonneskinka, krasse och valnötter på danskt rågbröd – 75:-

rotsellerisoppa – 125:- / flaska

grön sparrissoppa – 145:- / flaska

citrontartellette med hallonmylta- 75:-

kaffegodis – bryntsmör- & vit chokladkaka med toffeekola – 35:-

– senare i veckan –

/ chefs choice – hummerfärserad rödtunga med hummersås och vårprimörer- 285:-

Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.

Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.

 

Beställningssortiment

viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran