Välkommen till Francks kök och catering! Det är jag Geoffrey D Fletcher som äger och driver verksamheten sedan oktober 2019. Jag är ursprungligen från Kanada, men har bott i Sverige sedan år 2007.

Min utbildningsbakgrund finns inom ”Culinary Arts and Management” på George Brown College i Toronto, en tvåårig högskoleutbildning inom den klassiska franska matlagningsskolan. Jag har därefter mer än 20 års erfarenhet av restaurangbranschen, de senaste 10 åren som kökschef på bland annat River Café på Eriksberg, Aveny ETT samt Öijared Resort. I Canada arbetade jag på ett flertal välrenommerade restauranger, bland annat, Hy’s Steakhouse, Trattoria di Umberto, il Caminetto och Bearfoot Bistro. Sammantaget har jag mycket lång och ingående erfarenhet av att driva restauranger. I flera år har jag dock längtat efter att ha min egen verksamhet och när chansen att förvärva Francks kök och catering, en välskött och välkänd verksamhet, var det den möjlighet jag hade väntat på! 

Min utbildning, liksom det faktum att jag kommer från Nordamerika, har format min matlagningsstil. Självklart har jag även inspirerats av de restauranger som jag har arbetat på genom åren, då särskilt det svenska köket och framförallt västkustens. Jag lägger stor vikt vid att använda klassiska metoder samtidigt som jag skapar nutida mat. Med Francks vill jag erbjuda vällagad, spännande mat, som på restaurang, hemma hos dig!

EU Summit – Gothenburg 2017