Julmat för beställning – senast onsdag den 16:e december

Brännvinsbord med 3 sorters hemlagad sill samt varmrökt och gravad lax med hofmästarsås och dillmajonnäs -175:- / person

Rödbetssallad med kumminstekt fläsk, persilja, vitlöksdressing och lagrad ost -65:- / person

Urval av kvalitetsost och charkuterier med tillbehör – 155:-/ person

Janssons frestelse med Grebbestadsanjovis och schallotenök – 35:-/ person

Prinskorv från Vikaryds köttbod – 25:-/hg

Viltköttbullar – 25:- /hg

Ekrökta tjocka revben med lönnsirapsglaze – 20:-/hg

Griljerad julskinka från Vikaryds köttbod – 25:- /hg.

Francks julsenap- 340g.- 75:- st.

Stilton – 35:- hg

Julmaten hämtas senast 16:00 tisdag den 22:e december eller tidigare enligt överenskommelse

 

Nyårssupé 2020 – beställning senast måndag den 28:e December

 

Tilltugg:-

Mont d’or med surdegsbaguette – 250:- / st. – 500g.

Rosmarin- och lönnsirapsglacerade pecannötter – 50:- / hg

 

Förrätter

Crabcake med citronmajonnäs, lättsyrade grönsaker och tångcaviar -175:-

Getostkräm med endivesallad, Bayonneskinka, tryffelhonung, valnötter och fikon -155:-

 

Varmrätter

Slätvar med helbakad rotselleri, parmesan, hasselnötter, pommes-Anna och champagnesås –  255:-

Hjortinnanlår med sauce périgueux, svartkål och bondbönsragu med pommes-Anna – 245:-

 

 Desserter

Chokladtrippel med körsbärscoulis, hasselnötter och maräng – 105:-

Hallon- och yoghurtsmousse med chokladganache på rostad vitchokladbotten – 105:-

 

Vickning

Utvalda ostar med säsongens kompott – 115:-

 

 

vänligen ring 0762344799 eller maila geoffrey@franckskok.se för beställning