Ost och Charkuterifat
Minst 8 personer :
Urval av kvalitetscharkuterier från lokala gårdar och Sydeuropa
Kvalitetsostar med säsongens tillbehör
Surdegsbröd med vispat smör
Frukt och bär i säsong
155:- / person
Mingelrätter
Minst 8 personer :
Chef’s choice – tilltugg trio ‘omakasse’ – 115:-
Smördegstarteletter med purjolök, getost och oliver – 35:- / st.
Flatbread med sauce bianco, schallotenlök och grebbestads anjovis – 35:- / person
Grönsakscrudité med trädgårdsdipp – 35:- / person
Mini quiche med bottenviken löjrom, purjolök och crème frâiche – 55:- / st.
Mini caprese med basilika pesto samt buffelmozzarella – 45:- / kuvert
Majskycklingspett med dragon- och dijonmajonnäs – 40:- / st.
Varm kronärtskocks- och spenatdipp med surdegsbröd – 35:- / person
Kronhjort från Koberg ’tartar’ med picklade majrova, rädisa och vårlök på
brödkrisp – 75:- / kuvert
Paj med 18 månaders comté- & karamelliserad lök – 35:- / kuvert
Hemrökt lax med lättsyrad äpple, rädisa forellrom och dillkräm – 55:- / kuvert
Mini crabcakes med remoulade och körvel– 55:- / kuvert
Marinerade oliver – 15:- / person
Skotskcheddar med björnbärskompott – 25:- / kuvert
Säsongens soppa i shotglas – 20:- / person
Lammköttbulle i het tomatsås – 35:- /st.
Wraps med långbakad rapsgris, laguioleost, haricots verts och trädgårdssås – 45:- / person