Ost och Charkuterifat

Minst 8 personer :

    Urval av kvalitetscharkuterier från lokala gårdar och Sydeuropa

    Kvalitetsostar med säsongens tillbehör

    Surdegsbröd med vispat smör

    Frukt och bär i säsong

    155:- / person

    Mingelrätter

    Minst 8 personer :

      Chef’s choice – tilltugg trio ‘omakasse’ – 115:-

      Smördegstarteletter med purjolök, getost och oliver – 35:- / st.

      Flatbread med sauce bianco, schallotenlök och grebbestads anjovis – 35:- / person

      Grönsakscrudité med trädgårdsdipp – 35:- / person

      Mini quiche med bottenviken löjrom, purjolök och crème frâiche – 55:- / st.

      Mini caprese med basilika pesto samt buffelmozzarella – 45:- / kuvert

      Majskycklingspett med dragon- och dijonmajonnäs – 40:- / st.

      Varm kronärtskocks- och spenatdipp med surdegsbröd – 35:- / person

      Kronhjort från Koberg ’tartar’ med picklade majrova, rädisa och vårlök på
      brödkrisp – 75:- / kuvert

      Paj med 18 månaders comté- & karamelliserad lök – 35:- / kuvert

      Hemrökt lax med lättsyrad äpple, rädisa forellrom och dillkräm – 55:- / kuvert

      Mini crabcakes med remoulade och körvel– 55:- / kuvert

      Marinerade oliver – 15:- / person

      Skotskcheddar med björnbärskompott – 25:- / kuvert

      Säsongens soppa i shotglas – 20:- / person

      Lammköttbulle i het tomatsås – 35:- /st.

      Wraps med långbakad rapsgris, laguioleost, haricots verts och trädgårdssås – 45:- / person