Catering & bufféer

Jag erbjuder förstklassig mat direkt från vårt kök hem till dig. Jag hjälper gärna till med uppläggning och servering på plats. Välj från mina beställningsmenyer. Allt jag levererar är dagsfärskt och jag använder mig av svenska och franska närproducerade produkter.

Har du egna önskemål? Vänligen säg till mig så skall jag givetvis försöka hjälpa till med dina önskemål. Detta är enbart en rekommenderad meny som ett tips från Francks Kök. Specialarrangemang, firmafest, konferens, student, bröllop mm är saker som jag ofta tillhandahåller. Kontakta mig för offert med meny och pris. Jag gör allt för att just ni skall bli så nöjd som möjligt med er catering.

Tänk på!

  • För att ge möjligheten att prestera ett fulländat resultat behöver jag tid att planera inköp, tillagning samt personal. Beställ i så god tid som möjligt innan leverans.
  • Som huvudregel måste beställningen röra minst åtta personer och alla i sällskapet måste beställa samma rätter, naturligtvis specialanpassar jag i den mån allergier förekommer i sällskapet. Är ni färre en åtta är ni ändå välkomna att höra av er, i vissa situationer kan jag göra undantag från kravet på antal personer.
  • Jag hjälper gärna till med hyra av porslin, linne och personal. Jag ser fram emot att hjälpa till med just er beställning. Slå mig gärna en signal om ni vill diskutera idéer med mig.

Villkor

  • 12% moms ingår i priset för catering.
  • Avbokning måste göras senast 7 dagar före evenemanget,
    annars debiteras 30% av det totala kostnaden.

Betalningsvillkor

Privatpersoner:
30% av det totala beloppet betalas 7 dagar före leverans. Resterande betalas vid leverans.
Företag:
10 dagar netto.