Förstklassig mat hemma hos dig!

Jag hjälper dig med uppläggning och servering!

Alltid dagsfärska ingredienser!

Välj från mina beställningsmenyer!

Catering & bufféer2018-08-22T13:33:18+01:00

Catering & bufféer

Jag erbjuder förstklassig mat direkt från vårt kök hem till dig. Jag hjälper gärna till med uppläggning och servering på plats. Välj från mina beställningsmenyer. Allt jag levererar är dagsfärskt och jag använder mig av svenska och franska närproducerade produkter.

Har du egna önskemål? Vänligen säg till mig så skall jag givetvis försöka hjälpa till med dina önskemål. Detta är enbart en rekommenderad meny som ett tips från Francks Kök. Specialarrangemang, firmafest, konferens, student, bröllop mm är saker som jag ofta tillhandahåller. Kontakta mig för offert med meny och pris. Jag gör allt för att just ni skall bli så nöjd som möjligt med er catering.

Tänk på!

  • För att ge möjligheten att prestera ett fulländat resultat behöver jag tid att planera inköp, tillagning samt personal. Beställ i så god tid som möjligt innan leverans.
  • Jag hjälper gärna till med hyra av porslin, linne och personal. Jag ser fram emot att hjälpa till med just er beställning. Slå oss gärna en signal om ni vill bolla några idéer med oss.

Villkor

  • 12% moms ingår i priset för catering.
  • Avbokning måste göras senast 7 dagar före evenemanget,
    annars debiteras 30% av det totala kostnaden.

Betalningsvillkor

Privatpersoner:
30% av det totala beloppet betalas 7 dagar före leverans. Resterande betalas vid leverans.
Företag:
10 dagar netto.