Lunch på Francks kök och catering – Vecka 25.

(måndag den 19 juni.)

Måndag.

Fläskytterfile serveras med champinjoner, Dijonsenapssås och puré.

Tisdag

Nötfärs biff serverad med grillade squasch, rödvinssky och potatis gratäng.

Onsdag

Dagens fisk efter fiskauktionnens utrop.

Torsdag

Kalvwallenbergare serverad med sugarsnaps, puré, gräddsås och rårörda lingon.

fredag

STÄNGT.

Lördag

På lördagar erbjuder jag färskt bröd, croissanter, pain au chocolat m.m. till frukost. Som lunch eller middag kan ni välja något från delikatessdisken.

lunch på francks kök

Luncherna kostar 89:- bortsett från Dagens fisk på onsdagar som kostar 95:-. Jag reserverar mig för eventuella ändringar på menyn.

Beställningar kan utföras alla dagar i veckan även då butiken inte är öppen.

Har ni andra frågor eller funderingar, kontakta mig gärna på tel: 031-335 98 70 eller 0733-917 172.