Här är ett par förslag på trerättersmenyer. Jag komponerar gärna menyerna tillsammans med er och efter era önskemål. Givetvis använder jag mig av de absolut bästa råvaror som säsongen erbjuder. Maten kan ni antingen hämta oss mig eller så kommer jag till er och sköter allt på plats. Alla typer av arrangemang är möjliga.

Förrätter

  • Kallrökt lax med Fjärås pepparrotscheesecake, kryddsallad samt dilldressing.
  • Varm kantarellpaj serveras med Kalixlöjrom, gräslöksdressing och plocksallad.
  • Halstrade pilgrimsmusslor serveras med patanegra, stensoppskräm och sås vierge.
  • Anklever ”terrine au torchon” serveras med fikonmarmelad och varm brioche.

Varmrätter

  • Olivoljeconfiterad gösfilé serveras med gräddglaserade kantareller, timjan och vinägersky samt bakelse på små potatis och tomater.
  • Smörstekt slätvarsfilé med citron och vit tryffelsås, ragu på mangold samt potatis och rotselleritårta smaksatt med örter.
  • Grillad kalventrecote med höstens grönsaker, rödvinsky samt örtpotatis potatistårta.
  • Lättrimmad rådjurstek med ljus vitpepparsås och skogssvampsragu samt rosmarinpotatis.

Desserter

  • Vaniljbourbonparfait serveras med skogsbärsmylta och mandel flarn.
  • Bitterchokladpaj serveras med rårörda svarta vinbär med vodka och lättvispad mascarpone.
  • Passionsfrukt bavarois på chokladbrownie, samt karamelliserad ananas och vit chokladflan.
  • Creme brulée ”Sirio” serveras med bärkompott.

Till kaffet

Något sött att äta.

Pris

Från 395 kr/person inkl. moms och för avhämtning